Bruidswerkbruidswerk2

Trouwen is de mooiste dag van uw leven. Hierbij mag een mooi bruidsboeket natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bruidswerk. Onze jarenlange ervaring leert ons dat de professionele verzorging van bruidswerk u vaak zorgen uit handen neemt. Een mooi bruidsboeket kan dan ook een extra dimensie geven aan een onvergetelijke dag.

Of het nu gaat om een bruidsboeket, bloemstuk voor op de auto, corsages, boeketjes voor de bruidsmeisjes of versiering voor in het haar, onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Wij verzorgen ook bloemwerk op de trouwlocatie. Dit bloemwerk wordt uiteraard zorgvuldig afgestemd op de sfeer in de kerk of feestzaal. Zo kunt u nog meer genieten van uw grote dag.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u altijd bij ons binnen lopen of op een andere manier contact opnemen, onze medewerkers staan u graag te woord. Wanneer u onverhoopt geen tijd heeft kunt u ook in de avonduren een afspraak maken.